Her kan du købe al min litteratur vedrørende byggebranchen og Lean Construction. Tryk på bogens titel for at komme til butikssiden.

Det uregerlige projekt

Mange byggeprojekter bliver forsinkede, bliver for dyre eller forliser. Vi lærer dog sjældent hvorfor, da vi altid skynder os videre i stedet for at stoppe op og undersøge, hvad der egentlig gik galt. Det har jeg skrevet bogen ’Det Uregerlige Projekt’ om. Bogen er udgivet af Lean Construction DK, solgt via Molio og støttet af Realdania.
Pris: 87,50 kr. inkl. moms.

Det uregerlige projekt, lydbog

Det uregerlige projekt forhandles også som lydbog hos Saxo, William Dam, bogreolen.dk, plusbog.dk samt bog-ide-dk. Den er indtalt af Anders Høeg Nissen.
Pris: 15 kr.

Semiramis

Denne bog introducerer en helt ny tilgang til forståelsen af projektproduktion: Project Physics.
Med afsæt i byggeprojektet formulerer jeg en parallel til Factory Physics, der i mange år har været den rationelle tilgang til styring af den ordnede fabriksproduktion. Men sådan er projekter slet ikke, så i stedet udfoldes en helt ny forståelse af projektets natur med tanker om dets styring.
Pris: 140 kr. inkl. moms.

Louise

Trimmet byggeri er et afgørende bud på en ny og bedre byggeproces. Erfaringer med principperne viser kortere byggetid, færre fejl, bedre indtjening, sikrere byggepladser og ikke mindst større arbejdsglæde. Dette er beretningen om denne afgørende fornyelse af dansk byggeri i fortsættelse af de senere års mange udviklingsprogrammer. Bogen fortæller i en medrivende og utraditionel blanding af beskrivelse, referat og fiktion om baggrunden for udviklingen, teorierne og tænkningen bag de nye principper.
Pris: 80 kr. inkl. moms.

Bellahøj, Ballerup, Brøndby Strand

Bellahøj – Ballerup – Brøndby Strand. Bogen er udgivet i anledning af Statens Byggeforskninsginstituts (SBI) 50 års jubilæum 1997. Byggeriets udvikling – især produktivitet og kvalitet – diskuteres nu igen i mange sammenhænge, og man søger at drage nytte af de erfaringer, der blev høstet dengang. Jeg skildrer en væsenlig epoke i dansk byggeri: Hvordan fandt boligbyggeriets industrialisering efter 2. verdenskrig sted? Hvad var det der skete? Hvem tog initiativet?
Pris: 80 kr. ekskl. moms